2009-04-28

Hunnit med massa

Ahh imorse gick ja upp 7 och gjorde lillan redo för dagis sen hann ja springa o göra magövningarna innan frukost. De va riktigt skönt att komma ut o röra på sig!!!
Dock när ja kom in igen så låg dennis o sov.... han va nog trött!!! Jag har fixat med att beställa lite musli som ja rekomendera här innan, den blir nog skit god!!!De fanns så mycket att välja på att man vart velig men de blir nog bra!!Får testa nåt annat nästa gång...
Sen har ja ringt och bokat tid på barnavårdcentralen för lillan, ska kolla vikt o längd osv. Dock trodde ja att ja även kunde kolla vaccenationer där inför USA resan, men hon sa ja skulle ringa vaccinationcentralen för att kolla om det va något extra som hon behövde ta, så det får ja göra. Ja tänkte på hepatit iallfall men vi får se vad de säger. Ja o dennis ska nog inte behöva ta något iallfall inte ja för ja har ju rest o tagit lite sånt innan men vi får som sagt se vad de säger.

Sen har ja även hunnit med att fixa blommor till begravningen de blev en bukett för 500 kr och band till och även en handbukett till mig, det blir nog jätte bra. Även fast det va skit svårt att beställa genom telefonen men de hadde ju hand om de andra blommorna som skulle dit med så de fixar det nog hoppas jag, de märker vi den 8 maj.

Idag ska ja städa, de måste ja verkligen..... så de blir badrummen, damma, damsuga och moppa idag. Ska bara sätta på lite bra musik så går de fort, de går fortast och bäst när man gör det själv!! Sen när ja hämtat lillan på dagis blir de nog att vi går ut o cyklar lite...... hon har inte lärt sig att man måste trampa för att komma framåt, hon försöker liksom ta sats o rulla hiii de ser roligt ut men med lite träning så ska hon allt kunna cykla till sommaren.
De är så kul att hon blir stor och lär sig mer och emr saker men ibland önskar ja hon kunde va liten ibland med hiii.... aldrig är man nöjd!!
Nu ska ja sätta igång.

Inga kommentarer: