2009-04-28

Hunnit med massa

Ah idag har ja hunnit med en hel del.... göttans. Så nu e allt gjort som skulle göras... skönt som fan. När ja hämtat lillan på dagis kl 13 så försökte vi cykla lite men hon förstår fortfarande inte att man måste trampa men de kommer nog. Sen myste vi lite på balkongen o efter de laga vi mat, de blev hemma gjorda biffar med potatis o gräddsås mumma va de!!

Sen så skulle ja kolla lite på utbildingen ja sökte igår som ja va så lycklig över men tjii fick ja för man va tvungen att träffas i Umeå 1 gång i veckan i 3 år, va FAN om de står distans så ska de ju va distans.... min glaa mutra ja bara slockna, ja som hade verkligen hittat nåt ja ville gå, VA FAN!!! Så irreterande. För att varva ner läste ja en bok som heter SVÄRDFISKEN AV sofia rapp skit bra va den men den e sanningsbaserad o gjorde mig irreterad på det istället för det handlar om hennes pappa som våltar henne från 3 års ålder!!!Fy fan va äckligt o jobbigt!!!Absolut en bok ja rekomenderar men jobbig som FAN!!!

Nu precis har vi lagt lillan, hon va lite väck ida vet inte rikigt va de va med henne men men får se hur de e imorn. Nu ska ja väll försöka bli lite posetiv o umgås med honey

Inga kommentarer: