2009-04-03

kväll


Ahh ida har ja jobbat på krogen. Ja brukar komma tidigt men ida var ja där precis halv 10 (då man börjar igentiligen) men fan va de såg ut!!! De va nästan igen gjort för ida, de e skit jobbigt sånt!!De e fan inte ok att lämna all skit till andra dagen efter, de e ok om man jobbar själv dagen efter men inte till andra!!Men de va de gjort så de vara bara att sätta fart som eld i arslet!!! Ja jobba med andreas och han e hel skön, men problemet va att de ringde ifrån dagiset (där han har sin dotter) och hon hade trillat, visa sig att de gick med henne till vårdcentarlen men ho hade brytit nyckelbenet. FY FAN va ont!!! Så hon stanna till kl 13 då Siri kom istället.... skönt att ja slapp att bli själv iallfalla. Även om de de inte va mycket att göra just denna lunch så ändå för man låg ju redan back från igår... nu liksom. Ja ja vi hann ikapp iallfall och de flöt bra under lunchen med!! O de va gött de, för ja fick sluta kl halv 4 för då kom Kim och bytte av mig, de skulle jobba kvällen.

När ja sluta mötte ja upp Dennis, Calle och lillan på stan och vi drog till Claes ohlosson (calle skulle handla lite lampor o grejer, till sin lägenhet) sen drog vi till systemet och handla lite inför helgen. Ja ser verkligen fram imot helgen!!!! Efter allt shoppande så drog vi till cheers och åt tacco buffe och tog ett par öl de va mumma. De brukar ju vara vårat fredagmys när vi kan, så de va rikigt trevligt!!!

När lilla isa vart raslös i benen så gick vi till "hemma kväll" och köpte lite godis och gick hem.

Men hon hann inte med så mycket mys innan hon ville sova, numera säger hon till när hon är trött och vill sova, jätte duktigt!!!

Nu så sitter vi och tittar på så ska de låta, tar en öl och äter godis rikigt mysigt måste jag säga.

Inga kommentarer: