2009-05-28

Dagen har varit skit skön

I morse så starta de med att lillan vakna kl 5 fy fan men dennis gick in o la sig i hennes säng och ja o lillan låg ivår, titta lite tv och mös... de va skit mysigt. Sen vi 8:30 så blev de frulle och mys i soffan, dennis åkte till skolan o ja o lillan bara vaaa, de va skit gött. Sen bada vi o packa inför morgondagens resa till min moder.
När herrn kom hem vid 13 så blev de starta med maten de blev pankakor och ärtsoppa, de va skit gott ja va lite sugen på de idag.

När vi va mätta och belåtna så lekte dennis o lillan kurragumma i säkert 1,5 timma och ja sydde, lagade 2 par byxor som va dennis och ett par shorts till mig och starta på en kjol. Lägger ut bilder på det när ja kommer ihåg att köpa batterier till kameran. Men de blev bra iallafall.

Vi halv 18 så ringde calle och fråga va vi gjorde o hadde lust att hitta på något, ja hade tänkt att titta på top chef finalen men de blev inte så, vi drog ner till stan och de blev cheers som vanligt, de va skit trevligt prata lite med Elisa och allt annat folk de va rikigt kul, dock så trilla lillan med huvudet först i sten golvet precis när vi skulle åka hem. Men vi bestämde oss för att stanna lite då eftersom hon inte fick sova än.... de va inget faligt men ifall de va hjärnskakning, ser inte så ut som tur va!!!Men ja tycker sånt är så jobbigt för ja blir så orolig o stirrig de e tur att dennis är lugn dock lite för luugn tycker ja men men bättre de än hysterisk som jag.

Innan vi gick kom Ibbe och Simona de skulle äta räkor så vi hann o tjata lite skit med dem oxå, de va trevligt!!! När vi kom hem blev de sängen för isa o nu ligger ja i sängen med datorn och herrn brevid får nog sluta nu!!!!


Imorgon o helgen.....
Imorgon så ska ja jobba på KROGEN till 16 sen så drar ja o lillan till min mamma i skövde och lördagen vet ja inte rikigt men söndagen kommer dennis dit o vi ska äta morsdag middag med alla mammor från båda sidorna som årkar. Ja vet inte hur uppdateringen kommer vara i helgen men då kanske de e bra att ha nån fråge stund?? E de nåt ni vill veta är de uppet att fråga!!!!

Nu måste ja mysa...!!!

Inga kommentarer: