2009-05-27

SÅ IRRETERAD

Ja hämta lillan på dagis kl 13 och innna de va jag skit glaa och mådde perfekt. Men direkt när vi kom innnan för dörren så va det, tjat,gnäll,trots och mera jävla trots är så trött på det nu, de tar aldrig slut!!Och idag har de varit rent förgävligt de sluta med att hon fick gå o lägga sig redan vid 16, hon somna på en gång så hon va nog trött men de va jobbigt och nu e ja bara irreterad istället!
Hade tänkt att måla vårat skrivbord och städa de men nu sitter ja bara framför tv och tittar på top chef och här lär ja nog stanna!!! Lika bra det annars åker nåt i väggen, som tur är så ringde Ibbe till Dennis och de drog en fika innan judon, vilket va lika bra för annars hade ja nog höggt på han med!!
Ingen bra eftermiddag/kväll men imorgon är en ny dag!!

Imorgon hoppas ja att inte lillan vaknar tidigare än 7 men eftersom hon somna 16 vaknar hon säkert 4 men men hoppas bara hon vaknar glad och tjäck och inte sjuk och tjurig. Men de märker vi imorn. I vilket fall som helst ska ja packa helgens kläder osv för vi ska åka till min moder på fredag efter mitt jobb. Sen får vi se....

Inga kommentarer: