2009-05-14

Fortfarande seg o nu ihalsen me.....


Idag så skulle honey till skolan men missa bussen med typ 2 min HAHA lite kul, men han va så underbar att han köpte jätte gooo frukost och kom hem istället.... jätte mysigt!!!
Sen ringde mamma och fråga om hon fick komma, eftersom vi inte mått så bra.... men vi e bättre i magen nu dock tror ja att de e förskylning på gång i stället....
Min mamma kom iallfall och även "pappa" de stannade ungefär 1.5 timma och vi bjöd på hallonpaj med vaniljsås det va gott, lagom sött. Ja är inte mycket för desserter och pajer och så, men detta va ok. Efter de hade gått så tog lillan en liten lur, hon har ju slutat sova nu på dagarna men hon va så trött... så då får man välja sova och ha en glaa tjej sen eller ha en grini tjurig tjej gissa va ja valde....!!!


De va meningen att vi skulle äta falukorv idag men varken dennis eller ja orka laga mat så vi beställde ja beställde kebab med bröd.... lillan beställde kyckling tallrik och dennis kyckling i bröd från bleket de va rikigt gott. De gör rikigt bra "fet" mat där!!!


Efter maten så bara jag dog... när ja vaknade till så såg ja något rikigt gulligt i hallen... dennis stog o träna kast och isa försökte hon med hon kanske blir judo tjej, de vore ju bra att hon visste hur man försvara sig iallfall... de va så sött.

Inga kommentarer: