2009-05-13

Så seg, sjuk.....


Ja passade på att läsa Sofia Rapps Johansson 2 a bok, den e snart slut läs skit bra, e dem båda 2. Dock jävligt vidriga så man måste ta och bearbeta böckerna efterhand men absolut jätte värda att läsa, speciellt när man har lite egentid.
När herrn kom hem va han helt död han med, vi börjar bli skit sjuka här känns det som...... vet dock inte rikigt va de e ..... vi har ont i nacken, sega i kroppen, gråtfärdiga i ögonen och magarna e ingen höjdare men men hoppas att de e över imorgon men inte så stor chans skulle ja tro.
Nu sover lillan iallfall innan hon somna passade vi på att mysa med lite räkor osv. jätte mysigt, tillomed dennis åt det även om han inte e så förtjust i räkor men de va mumma. Lillan somna nästan direkt idag... skönt.
Men inte så konstigt för på EMA hus hade hon ridit på häst flera gången, va kul ..... de ska vi göra massa i sommar!!!!Så fort vi får tid hon bara älska det och allt annat där uppe.
Nu så sitter honey i ena soffan med filt och tittar tv, pratar knappt, rätt konstigt hiii. Jag kollar läget på nätet lite.... sen blir de nog sängen,tv och lugnt om inte lillan vaknar inatt o mår illa men hoppas inte!!!


Inga kommentarer: