2009-05-23

GÅRDAGEN

Vi stressa omkring där ett tag på morgonen men hann till BVC på rosenhäll i tid, till o med lite innan vilket va bra. Där kolla de om hon kunde prata, vilket hon kan som FAN, men de va jätte chockade att hon kunde bilda långa meningar o prata så mycket osm hon kunde och även förstå allt nästan. Sen fick hon hoppa och sparka på bollar men allt va perfekt! Självklart hon är ju min tös hii! Sen vägdes hon hon vägde 15 kg vilket var lite över medel, som hon alltid har legat på, och lägnden var 90 cm vilket va medel så de va bra de med. Sen fick vi ett papper att fylla in med lite frågor osv. men allt gick skit bra, va så skönt för man vet aldrig, eftersom hon är ensam barn har man inget att gämföra med och ja försöker inte gämföra med andra barn. Så de va skit gött!!!

Efter kontrollen så drog vi ner och åt på stan sen börja ja jobba på KROGEN, medans lillan o dennis hade de skit mysigt hemma själva, de va precis vad lillan behövde för de har inte haft så mycket egentid de sista, så perfekt!!

Dock på jobbet så va det skit segt och tråkigt men vi stängde tidigt och va där i från kl 21 då drog ja upp till cheers och tjata lite skit med tjejerna och tog en öl. Sen kom calle och vi gick ihop hem i SPÖÖÖÖÖ REGN o då menar ja verkligen REGN!!! Men hem kom vi, ja va hemma vid 12 ungefär sen vart de sängen.

Inga kommentarer: