2009-05-21

MARY KAY SMINK

Jag har fått ett erbjudande av en härlig tjej via familjeliv som undrar om ja är intresserad av hon kommer och visar vad de har för något i smink väg, självklart tycker ja detta låter skit kul. E de nån mer som är intresserad hör av er.... alltid kul med flera. Vet inte rikigt vilken dag de blir än, men när kan ni???

Tycker de är kul med olika sorters partyn!!!Och smink är ju altid lika kul!!

Nu kommer något roligt.....
Lillan har gått o lags sig ja o dennis tittar lite på varsin dator för att snart krypa ner i sängen vi e båda jätte trötta men gissa vem som ringer då

CALLE!
Han har kommit hem efter jobbet och sen skulle han bara snabbt ner till en granne i samma hus.... men han låste ute sig, och ingen har reserv nyckeln. Och de som känner calle låter detta ganska otroligt för han brukar vara "perfektionist" och ha koll på det mesta men inte idag tydligen, inte nog med de så är han pank och de skulle kosta 400 eller nåt sånt att låsa upp dörren...... så dennis är på väg till skolgslyckan nu för att "beal him out" hiiii. Fattar inte rikigt de men nu kommer vi ha en nykel här hedan efter!!!!


Imorgon är de FREDAG och vid halv 11 så ska vi på kontroll på BVC för lillan, vikt, lägnd och läkar koll så allt funkar som de ska. Efter de så ska jag till jobbet där ja blir till ungefär 23 så imorn blir de inget bloggande ni får ha en bra fredag!!!!

Inga kommentarer: