2009-05-11

Nu äntligen

Ahhh nu har äntligen felicias rullgardin kommit upp, det va på tiden, kan man lugnt säga. Niklas var här och hjälpte till för min man e inte så händig hiii. Sen åkte de och handla, de va skönt att ja slapp.

Isa har varit på dagis idag, hon hade haft de skit kul och hon har ju verkligen saknat alla så de va ju bra, dock när hon kom hem var hon skit trött och innan hon kom i säng vart hon övertrött så nu bara hon skriker o tjatar imot men ja ska vara stark. Dennis är inte hemma så ja får göra de själv och som han säger e ja lite mesig, som nu har ja lust att ta upp henne och låta henne leka men hon ska inte vinna. Inte denna gången de har ja bestämt men vi får se hur de går.... hiii ne hoppas hon somnar snart för hon e ju trött igentligen. Så hoppas........ snart!!

Förästen idag har vi även bestämt oss för att köpa bilen, så allt e klart och dennis ska hämta den på fredag, de e ju ingen ny bil utan en ganska gammel, de en SAAB men den fyller vår funktion på en bil:
*billig i köp och försäkring
*liten
*bensinsnål
*och helt enkelt en bil
Nu nu e de bestämt och klart så på fredag kommer vi ha bil igen, de ska bli skönt... hoppas bara vi inte blir lika lata. Dock ska vi även köpa en cykel till mig men det blir inte förrän i juli eller nåt som de ser ut nu, men de e nästa steg. Eftersom ja har ju inget körkort och vi har inte råd att fixa de som de e nu heller men bara ja får en hel och bra cykel så e jag nöjd. Kanske en cykelstol till lillan med, men vet ej om hon skulle sitta still i en sån, men värt att testa.

Inga kommentarer: