2009-06-07

Jaaaa händelse rik kväll igår....




När dennis och calle kom hem från rehad så blev de lite mat, sen myste calle o lillan o sen spela grabbarna tv spel. De vi rikigt roligt att se dem umgås som förut.....

Vid 18 så kom Elisa o Niklas oxå o de blev lite hemmmagjord pizza o sallad med öl o sen blev de chips o dipp till fotbollen, som vi tyvärr förlora!!!!!

Men vid 22 så fick dennis nån chock o kunde inte andas osv så de blev akutmotagningen för honom..... han va helt blååå runt hela ögonen o de hadde svullnat upp o även halsen o näsan. Läkaren sa att de berodde på en förskylning som har legat o lurat i hans kropp o när han drack blev de väldens chock infektion...... har aldrig varit med om de förut, o ja ahr druckit många gånger när ja varit förskyld men men han fick väldens chock iallfall så de fick rensa hela systemet på slem..... inte direkt mysigt!!!

Han fick lite medecin o sen skulle vi hämta ut mer idag vilket vi har gjort så nu äter han nåt med kotison i och inte nog med de så e han helt blåå runt ögonen men men de va tur att de sluta så pass bra ändå. Nu ska han äta denna medcin i 14 dagar.








Inga kommentarer: