2009-06-07

Stackars Henke larsson


Imorse så fick vi tidingen som vanligt till dörren och ja har ju börjat läsa sporten sen ja o dennis blev tillsammans men ja tyckte de va fruktansvärt att henke fick reda på att sin bror hadde dött efter matchen de är iNTE OK!!!! Så fruktansvärt jobbigt sånt vill man väll veta på en gång o åka o stötta sin familj!!!!

Iallfall efter en halv taskig natt med lite lite sömn så gick ja o tog lillan imorse men vid 9 så gick vi o la oss o titta på film i sängen allihopa de va riktigt mysigt!!! Vid 12 så kom dennis mamma o vi drog en sväng ut till torp men vi va alla skit trötta förutom lillan o hon förståss men de va trevligt ändå. Ja såg 2 sängbord på jysk som ja va lite intresserad av, kanske blir ett sånt köp, hitta även en skit snygg o gosig soffa där men vi får se. Jag hitta vi en fin badräckt på lindex till lillan som de kanske oxå blir att köpa om ja inte hittar nån gulligare. Sen hade ja velat gått in på INDISKA o tittat men de va tekniskt fel eller nåt i den butiken så de får bli nån annan gång.


Iallfall så är dennis fortfarande helt röd o tät överallt o han pratar med en wishey alkolist röst hiii lite kul..... men han säger de e bättre idag. Dock blir de nog lugnt med både träning o annat i 14 dagar nu så han läker som de ska.


De va meningen att ja skulle jobba kl 18 idag men som tur kunde ja byta bort den för ja kände att ja knappt orka gå på torp så de va skönt att nån annan kunde ta den tiden. Dock ska ja jobba hela dagen imorn vilket ska bli gött. Hoppas bara att ja sover bra inatt nu!!!!

Nu ska läsa bok med lillan

Inga kommentarer: