2010-03-31

En hel del har hänt




Japp en hel del har hänt sen sist va ju ett tag sen ja skrev... har inte varit så glad och pigg det sista men måste säga att just nu e de nog på uppåt gång.... finns dock en chans att ja blir rikigt sjuk med för lillan e inte bra alls hon hostar och snorar och har feber som aldrig förr men hoppas att de går över snart..... hon mår inte bra alls e inte lik sig alls.... men hoppas som sagt att de snart e över.
Så va har då hänt:
Japp måndagen va stress stress o stress.... efter en lång dag i skolan va de ju dax för lite hemma fix o sen till isas dagis för föräldra möte.... vilket gick som de gick men de vikigaste va att ja e nöjd och vill inte att de flyttar upp 6 st som de har plats för eftersom isa e nr7 och sist i hennes ålder då men hoppas inte det blir så. Men vi får som sagt se.... på kvällen tog ja de så lungt ja kunde.
Tisdagen va meningen att vi skulle till skolan men ja va hemma för isa e som sagt inte bra alls....sen kom minMAMMMA och de va rikigt trevligt. Vi åkte ut till torp en sväng och kolla läget lite där fick ja en lila CYKEL tackar tackar..... skit snyggg e hel nöjd.
När vi kom hem så blev de lite pizza och lite vin sen satte vi ihop cykeln ..... som tog ett par timmar men vi hade de rikigt trevligt!!!
På kvällen blev de räkor med tillbehör och mer tjat de va rikigt bra precis va ja behövde. Vi kom i säng vid 24 så de va en hel dag kan man ju lugnt säga.
I dag så har ja bara fokuserat på att få isa så frisk som möjligt men de tycks bara bli värre.....synd om henne! Mamma har även åkt hem till sig...... Och jag har även ringt och beställt tid hos läakren för koll om gluten o diabetes för isa... dock va de en del vänte tid men tiden e beställt o klar så nu e de bara att invänta det.
Ikväll blir de lugnt och lite skola som behöver göras... dennis kommer inte hem förrän sent så ja ska allt passa på att bara vara..... efter alla måsten!!!
PÖSSSS

Inga kommentarer: