2010-03-28

Städningen får nog vänta tills imorn

Japp som sagt vi har påsk pysslat idag.... de tog ett tag men de va rikigt trevligt, speciellt att blåsa ut äggen hihi ne men de va en rikigt bra start på denna dagen. Dock e lillan lite så så hon har en jävla hosta med host atacker men men imorn ska iallafall hon få vara hemma med dennis mamma som skönt va att hon kunde ställa upp. Tror hon kanske skulle klara dagis men vill inte att hostan ska bli värre.......o då e de lika bra att inte chansa.

Annars så brukar vi städa på söndagar men inte idag, vi har myst och lekt sen har ja gjort skola som va vikigt att göra det med. Nu har ja även gjort spenatsoppa till herrn att ta med sig till skolan imorn. Vi har ju börjat "små banta" vi äter bara nyttigt och mindre portioner numera ..... så egentligen små startar vi på sommar maten helt enkelt.... MUMMMAA

Ikväll så e dennis i trollhättan där han numera tränar efter kaoset med uddevalla judo klubb e han numera medlem i trollhättan.... har inte bestämt om de e posetivt eller negativt men de känns mer posetivt iallafalll.... för mig o lillan blir de lugnt och skönt.

Imorgon bitti så ska ja med min bror till sjukhuset och "tub" huvudröntken sen blir de iväg till skolan .... när den e klar så e de hem och städa hoppas bara att ja orkar de men de gör ja säkert.
Annars så blir de inte mycket .....

PÖSSSSSS

Inga kommentarer: