2010-04-15

Min duktiga going




Idag så gick vi upp tidigt för att komma iväg till sjukhuset med lillan, hon hade ju tid för tester där.... hon va jätte duktig och de gick bra, testerna va negativa vilket va bra iof sig men fortfarande svåt att veta vad som e fel då..... tyvärr men ska försöka lägga om kosten lite sa de, mindre fibrer osv. så förhoppningsvis ska de fixa sig då. Annars finns de tydligen en special läkare för magar här i Uddevalla i fall de skulle vara så. Men som sagt vi har hållt på i 3 år snart att pussla med dieten och de känns nästan hoppalöst men ett försökt till får vi väll göra..... för vem FAN ger upp när de gäller deras barn inte ja eller vi iallfall.
Efter de besöket hade vi låvat glass för hon hade varit så duktig, så de blev en fika i stan med dennis broder, de va trevligt. Sen handla vi lite och fick sjuss hem av min bror. Tackar!!!!Han e bäst ibland!!Ibland e de bra att ha ett syskon!
När vi väl kom hem blev de lite lek och sen disk och matlagning.... vardagssyssor som vanligt.
Nu sitter ja och tar ett glas vin och dennis en öl och bara njuter av vårat liv.... känns perfekt!!Annars ikväll blir de tv och lugnt imorn så ska ja jobba, lillan till dagis och dennis till skolan. Sen får vi se vad som händer.
PÖSSSSSS

Inga kommentarer: