2010-06-15

Jaaaahaaa

Igår vart de lite av varje, även hans de med gym och lite suchi dock blev de lite stressad dag men så kan de vara ibland, idag så har ja fått lite information om sommar kurserna osv, de va ju bra, sen pluggar ja inför delegationsprovet imorn.

Ja imorn e de dax, känner mig verkligen inte redo utan rätt trött i allmänhet, imorn efter provet är de första dagen på sommar jobbet, alla säger att de ett jätte bra ställe att vara på men ja bara känner usch och orken är verkligen inte på topp men de e ju bara att gilla läget, dock kan de sätta oss i skiten med... eftersom dennis kanske får skit mycket jobb hur i fan ska vi lösa det med lillan då..... men som dennis säger de årdnar sig hahahah typiskt manligt att säga... ja ordnar det med andra ord.

Ja ja så e de.... ikväll ska ja väll fortjätta plugga och packa lite kläder osv, tills imorn sen får ni väll hålla tummarna för mig imorn, vem vet vad som händer...

PÖSSSSS

1 kommentar:

johanna sa...

Haha, ja det där är nog en typisk manlig kommentar. Så har Johan också sagt ett par gånger, och visst, det ordnar sig men nån får ju ta tag i det ;)