2011-12-26

Lite av minst 45 bilder... dock inget på julklapparna vi fick undra hur ja tänkte där...









 Några bilder från julfirandet hemma på julafton, mycket trevligt och tomten kom ju med.


 Några bilder från en av hennes paketer som va ett tatueringsätt så man kan rita och klista osv på kroppen, kul hadde hon med det.

Dagen efter jul åkte vi hem till morbror där vi träffade alla och åt lite god mat och öppna paketer igen, sen vidare till mamma och lite mys med mer paketer, de som de har fått kommer garanterat åka upp på bloggen efter hand... Men de fick massa roliga saker bla.

Felicia: En synt, barbiedocka, sockar, leggings, vantar, kärp, pysselböcker, pyssel så man kan göra hårspännen, tatueringsätt, pussel av olika sorter, papper, porslin, gympåse med sitt namn och även en handuk, en dvd, böcker, pengar,ahhh massa mer

Sixten: en gubb keps, kläder, svea onepice, en annan sparkdrävkt i mjuk fleas aktigt tyg, lite olika leksaker, slips, och massa mer där med..

Vi fick glas i vår serie, manshete knappar, pjamas, en bok, en dö skalle ljusstake kosta boda, parfym, sminkväska, pengar,

Säkert glömt en hel del skulle ja tro men eftersom kommer de nog bilder på så gott som allt skulle ja tro...så de e bara att hålla utkik hel enkelt, nu ska ja njuta av att vara med min familj så ses vi nog snart igen..

PÖSSS

Inga kommentarer: