2010-04-19

1:a dagen

På praktiken, och de gick bra, förutom cykelturen kanske för ingen höjadare att gå upp kl 5:30 och göra iordning sig och sen sätta sig på cykeln och cykla 40 min ingen direkt höjdare direkt men jobbet i sig e bra, känns lite segt ..... ja e van att hålla igång och ha tempo när ja jobbar, annars känns de som att ja kan vara hemma istället liksom. Men ja gillar de boende och personalen så vem vet om 4 veckor kanske ja gillar de som fan, men nu känns de lite slappt, vi får se som sagt. Men de e absolut bättre än den förra praktiken. Och ja behöver ju cykelturen för att kunna hålla igång lite under dessa stressiga veckor, kommer nog bli lite gym men som sagt ja får ju motion iallfall.... försöker intala mig detta i regn o slit hahahhahhahahha får se när ja väl tar bussen men ja ska vara STARK!!!!!!

Efter ja slutade så blev de en sväng till komvux och sen hämta ja lillan på dagis. Och till kvällsmat blev de pizza, har varit så sugen på de i flera veckor så nu va de dags..... och gött va det!!!!

Nu så blir de hockey (han gillar ju DIF) (usch) med honey en stund innan mitt program börjar som ja brukar se på måndagar sen blir de sägen tidigt för de en dag imorn med!!
PÖSSSSSSS

Inga kommentarer: